Честито – днес е световният ден риболова

Днес е Световният ден на риболова. Чества се от 1985 г. по решение на Международната конференция по регулиране и развитие на риболова, проведена през юли 1984 г.

У нас представители на спортния и любителския риболов ще отбележат празника с масови посещения на язовирите, реките и черноморското крайбрежие с надеждата, че на днешния ден ще хванат най-добрия улов за годината. Естествено вечерта ще бъде отбелязана също подобаващо.

Според специалисти днешния ден е изключително благоприятен за риболов – само няколко седмици след откриването на сезона.

От регионалните организации на българските рибари отбелязват, че тази година риболовните билети се продават доста по-добре от очакваното. Тази година на добра цена всеки може да си закупи билет от някой магазин за ловно-рибарски принадлежности, получавайки разрешение за всички държавни водоеми за цял сезон.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment