Как да си приготвим най-добрия фидер микс

Простотата е ключът към всичко тук. Няма никакви допълнителни адитиви, които да не може да откриете в риболовните магазини. Ето ви как просто Анди подготвя своята захранка за риболов на фидер…

 

1.     За да може да използвате и заметнете пелети при риболов с отворен фидер, е необходимо да има нещо, което да ги задържа. Анди използва за целта Sensas Crazy Bait Carp Taster Appetite Booster. Той може да се миксира като захранка. Абсорбира много вода, ето защо трябва да овлажнява предварително вкъщи вечерта преди риболова. Една опаковка е достатъчна.

2.     На брега пресейте през сито овлажнената смес, за да отстраните евентуално остатъци от неразтворени частички или едри парчета.

3.     След това покрийте пелетите, които ще използвате с вода, и след това ги изсипете на ситото. Водата ще излеете бавно, тя ще се абсорбира от пелетите и те ще станат набъбнали и меки за времето когато ще стартирате с риболова.

4.     Оставете влажните пелети за половин час. Може да използвате всякакъв вид шарански пелети. Анди предпочита новия модел на Sensas pellets, но е имал добри резултати на шаранските модели на  Dщnamit Baits, както и на Van Den Eynde.

5.     Добавете от Carp Tester само толкова, колкото е достатъчно да се задържат заедно пелетите, и след това нежно ги поставете в хранилката.

6.     Това е всичко – пелетите които току-що слепихте с Carp Tester, ще се отделят незабавно под водата.

Как работи подхранката за фидер


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment