Нов филм от поредицата На плувка и дъно

Днес снимахме нов филм от поредицата На плувка и дъно. Риболова се проведе на яз. Клисурица, близо до гр. Монтана. Първоналачната идея на филма беше да се ловят шарани и да покажем три различни поколения риболовци. Виктор Витков, на 20г, Румен Витков на 45г и Нончо Крумов, на 60г. Румен реши да опита риболов на мач, а ние тримата заложихме на щеките. Мястото, което бяхме подбрали бе с прилична дълбочина, аколо 4м, но времето ни изигра лоша шега. От сутринта като духна и не спря да духа до вечерта. Беше абсолютно невъзможно да се прави нещо с щеките, освен да се стискат, за да не ги изскубне вятърът от ръцете ни. В крайна сметка направихме един комбиниран риболов. Румен успя да извади на мача 2 шарана, моя милост извади няколко по-дребни шаранчета, а между тях бабушки и уклеи. Нончо си заложи на уклеи на къса щека, а Виктор бродира каракуди, във времето, в което не спеше.

В крайна сметка се получи филм, независимо от това, че шараните не бяха гъсти. Истината е обаче, че зимата свършва и същинските риболови тепърва започват.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment