Нова българска подхранка по 2.5кг се появи на пазара

Новата подхранка за река на Филстар Про е 2.5 кг. Както ще можете сами да се убедите тя е с едра структура и доста цветни частици. Цветът е светлокафяв, а на вкус е леко сладникава. Новата подхранка може да се използва самостоятелно, както и да се смесва с други храни, добавки или ароматизатори в зависимост от нуждите.
Подхранката трябва да се овлажнява постепенно, като се разбърква добре в голям съд – най-добре кофа или бака за подхранка. Разбъркването може да се прави с ръка, но е по-добре с електрическа дрелка.
След като поеме достатъчно вода, храната трябва бъде пресята през едро сито, за да се получи хомогенна смес. Останалите върху ситото едри частити добавете във вече пресятата смес. От така приготвената смес можете да оформите различни по големина топки, с които да направите първоначална подхранка или да дохранвате.
Смесване на Active 12х3
За зимни условия можете да смесите един пакет Active 12х3 – река и да добавите 2 кг глина. По този начин вашата подхранка ще стане тежка и по-малко хранителна. С тази рецепта удачно можете да ловите скобар, морунаж и кефали.
Ако водата е бистра можете да добавите черна боя в храната, за да стане още по-тъмна. Така рибата ще е по-спокойна и ще кълве по-активно.
Можете да добавите и трохи към храната. На някои реки през зимата скобара предпочита трохата пред белия червей. Новата Active 12х3 e прекрасен носител на троха.
Естествено можете да смесите Active 12х3 и с вносни подхранки. Специално за река от серията на Van Den Eynde можете да използвате River Ice, River Bob Nudd и Supermatch.
Каква комбинация да изберета зависи от конкретните условия – вид риба, дълбочина, сезон и сила на течението.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment