Риболов на бели мрени


DVD 1

С развиването на спортния риболов в България най после и у нас започнаха да се продават професионални филми на тази тематика. Поредицата “ Кинообектив „Наслука“ е на Хоби тв, риболовен канал към Булсатком, съвместно със списание „На плувка и дъно“. DVD-тата ще се продават заедно със списание „На плувка и дъно“. Във всяко DVD има по два филма с времетраене по 30 минути.
В първия филм можете да видите състезателя от спортен клуб „Маяк Бургас“ – Мариян Димитров, заедно с вицешампиона Краси Върхара от спортен клуб „Видракс“ и Божидар Тодоров – Папарака от „Биг Фиш“. Проследен е един цялостен риболов на бели мрени на р. Янтра. Мариян Димитров показва тънкости при риболова на щека с близалка, как се прави подходящата линия, отежнения, видове стръв, както и как се лепи червей.
Във втория филм е проследен един риболов на р. Джулюница. В него Божидар Тодоров – Папарака и Краси Върхара ще ви покажат техника за риболов на кефал. Ще се запознаете какви са подходящите плувки за различни условия и други тънкости.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Риболов на бели мрени

  1. Здравейте, на 8 Март, по хоби тв гледах предаването на плувка и дъно и много ми хареса,
    Искам да попитам дали го има на ДВД и как мога да го закупя,
    Виждам че със спинасание На плувка и дъно има ДВД дискове, дали този филм го има?
    И как мога да поръчам изминал брой.

Add Comment