Шарани и амури на къса щека

След обилно хапване на агнешко по великденските празници решихме, да направим и един риболов, за да бъде удоволствието максимално. Още повече, че преди празниците извъртях едно класическо пролетно капо в пловдивския край. И така речето сторено. Заедно с теоретика на отбор Респект Боян Шушлин и Румен Монтанеца решаваме да посетим един язовир край с. Бутан, монтанско. Естествено Шуши се възползва и отиде да направи една тренировка.

Пристигнахме около 8 ч, а вятърът вече надуваше яко, което ни принуди да седнем на стената, където по това време на годината далеч не е най-удачното място. Но там беше единственото място, където не духаше.

И този път решихме да ловим с български подхранки – Респект и Филстар. Шуши малко развали идеята, като добави един пакет Van Den Eynde, но всички се направихме, че не сме видяли, тъй като имаше да изтрива срама от предните няколко съвместни риболова.

Истината е, че този път Шушлин наистина успя и направи абсолютен разстрел на шараните. Хвана най-много риба от всички и направи истинско показно. Кой как лови и защо ще прочете в следващия брой на любимото си списание На плувка и дъно. А освен това очаквайте и филм първо по Хоби ТВ, а после и на ДВД.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment