Щека срещу мач на Дъбника

Очаквайте новия филм от поредицата На плувка и дъно. В него ще видите сравнение на два вида български подхранки – Active 3×12 и Респект. Импровизираното състезание се състоя на 29 март на контрастената на яз. Дъбника между Божидар Тодоров – Папарака и Боян Шушлин. Папи заложи на къса щека 11м, а Шушлин лови на мач, на дистанция 20-25м.

Двамата забъркахме рецепти по собствен избор, като първоначално търсихме бонуси, но като стана ясно, че едри риби няма да има се преориентирахме към риболова на бабушка, който беше доста интензивен. Шуши беше подготвил два мача са риболов на и над дъното, но не успя да се справи с ритъма на щеката. След като видя, че бонуси няма да има мина на отчаян ход – извади телескоп без водачи 6м, но водата все още е доста хладна и рибите не дойдоха толкова близко.  Повече подробности за това кой как лови и как приключи съревнованието четете в новия брой на сп. На плувка и дъно, както и в предаването по ХОБИ ТВ скоро.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment