Турнир Правище на аматьорската лига по фидер

Състоя се първия турнир на Аматьорската лига по фидер. Състезанието се проведе на яз. Правище, до Пловдив. 33 -ма аматьори се събраха и премериха сили на язовира, независимо от това, че рибите бяха доста мудни и капризни. Организаторите се подлъгаха от факта, че на стената на язовира се ловят почти през цялата зима бабушки на плувка, но на фидер както и се очакваше ситуацията беше коренно различна.

Повечето състезатели заложиха на традиционния начин на риболов с отворена фидер хранилка и подхранка. Имаше и ентусиасти, които опитаха да ловят с хранилки с лепен бял червей.

Класиране

1. Koki- Калин Стоянов – 19
2. Ceco 65 – Цветан Спасов – 13
3. hitthehead- Десислав Йорданов – 8

Както и се предполагаше риболовът се оказа абсолютно куц. Първия стана с осем риби. Имаше и доста участници, които останаха капо.

Независимо от ентусиазма на организаторите и участниците това състезание е поредното доказателство, че през месец март е прекалено рано да се правят риболовни турнири. Но като се има предвид, че самите участниците изобщо не претендират да са състезатели, всичко се получи на ниво. Особено пържолите и кюфтетата, за които се изписаха цели оди в риболовните форуми.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Турнир Правище на аматьорската лига по фидер

 1. Петър Чапанов

  Отговори

  Дадените като 1-ви, 2-ри и 3-ти са съответно 19-и, 13-и и 8-и. Реалното класиране:
  1.binder-Владимир Мулевски
  2.iliqn_d-Илиян Димитров
  3.fiverov-Митко Младенов
  И още една забележка, когато се ползва чужда снимка е редно първо да се попита автора. Нямам нищо против стига нещата да се правят както трябва.

Add Comment