Van Den Eynde с нови подхранки

За първи път от доста време белгийската фирма Van Den Eynde пусна серия нови подхранки, пелети и ароматизатори. През последните години фирмата беше в творчески застой и се появяваха само единични нови храни. От както бизнеса пое дъщерята на покойния Марсел Ван Ден Ейнде нещата се промениха.

Ще ви представим в няколко последователни броя новите неща, а вие ги търсете в риболовните магазини, защото вече ги има на българския пазар.

CARASSIO

Дълго време единствената подхранка за каракуда в гамата на подхранките Van Den Eynde беше само и едиствено CATCH. Най-после белгийците предложиха още една подхранка специално за каракуда – CARASSIO. Храната се предлага в жълт и кафяв цвят и може да се използва в зависимост от условията както самостоятелно, така и в комбинация.

 

G5

Разработената миналага година подхранка лично от Световния шампион Алън Скотърн G5 вече няма нужда от препоръки. Това безспорно е една от най-добрите подхранки в гамата на Van Den Eynde, още повече, че за първи път белгийците предлагат комбинирана храна за бабушка и платика. От този сезон се предлага и G5 в черен цвят, специално за риболов при трудни условия.

 

HI PRO METHOD MIX

Риболовът на Method feeder набира доста бавно популярност у нас, независимо, че от няколко гидини е абсолютен хит в Англия. Тази подхранка е богата на протеини и едри частици с висока хранителна стойност. Подходяща е за използване, когато водата е топла и шаранът се храни активно. Независимо, че е специално предназначена за риболов на method би могла успешно да се комбинира и с други шаранови храни за риболов на плувка.

 

Течни ароматизатори

 

Super Scopex

Супер сладка добавка за смеси за протеинови топчета или за всяка шаранска захранка или гранули.

Подходяща за всички видове сладководна риба, особено за шаран, лин и платика.

 

Corn – Царевица

Доказано работеща добавка за риболов. Може да бъде използвана с всякаква стръв, тесто, захранка или гранули. Използвайте голямо или малко количетво – според нуждата.

Подходяща за всички видове сладководна риба, особено за шаран, платика и лин.

Worm – Червен червей

Върховната добавка с аромат на кълцан червей.

Идеална за всички видове сладководна риба, особено за костур и платика едра и дребна.

 

Halibut Pellet

Може да бъде добавяна към захранката за подобряване на аромата или за придаване на допълнителна ароматна привлекателност на вашата стръв.

Разтворима във вода.

ЗА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ РИБИ

 

Sweet Strawberry

Брилянтен атрактор за всички видове сладководна риба

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

1 коментар по “Van Den Eynde с нови подхранки

  1. Изключително ми е приятно, че статията се е харесала на хората. Добре е само като изпращате мнения да има точни емейли, за да мога да Ви отговоря.

Add Comment