Видракс ще се състезават и през 2011

Спортен клуб Видракс Тубертини ще се състезават и тази година. След хиляди слухове и приказки за разпадане на втория по сила отбор в страната стана ясно, че спонсора им е отпуснал пари и отборът продължава напред.

В отбора участват петкратният Републикански шампион Калин Митранов, деветият в света Юлиян Йорданов – Цирка, Марти и небезизвестният Краси Върхара. Вече няколко години борбата за Републиканската титла се води между двата отбора Видрак и Сенсас, но само веднъж Видракс успяха да станат шампиони.

Почти през цялата зима се носеха упорити слухове, че Калин Митранов напуска отбора, но той категорично отрече това пред репортер на сп. На плувка и дъно. Името на Цирка също се спрягаше упорито за трансфери.

Въпреки заканите на Върхара сезонът се очертава доста труден като цяло. От една страна състезанията в шампионата ще бъдат само три и факторът късмет ще е доста сериозен. От друга страна Краси Върхара тотално е зарязал риболова на плувка и се е отдал на тролинг.

Какво ще се получи ще стане ясно след края на сезона.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment