За морунажи на Тунджа през зимата

DVD 2

В новото DVD, което можете да си купите единствено със списание „На плувка и дъно“ можете да гледате филма „За морунажи през зимата на Тунджа“, който е от две части по 30 минути. Действието се развива край сливенското село Желю Войвода, където реката е доста тясна, но за сметка на това дълбока. Във филма участват Калин Митранов и Краси Върхара от спортен клуб „Видракс“ и Божидар Тодоров – Папарака от „Биг Фиш“. Тримата състезатели показват миксиране на подхранки, разделяне на вердевас, както и тънкости при риболова на морунаж. Нагледно е обяснено как се монтира линия за риболов на река, спецификата на новите ромбоидни близалки на COLMIC както и още много тънкости от риболова.
Поредицата “ Кинообектив „Наслука“ е на Хоби тв, риболовен канал към Булсатком, съвместно със списание „На плувка и дъно“ и не се продава отделно. Ако имате риболовен магазин и искате да продавате списание „На плувка и дъно“ със или без дискове – 088 777 11 40 или 0897 837 579 Можете да получите списанието с диска и като физическо лице на цена от 4.90, като разходите по изпращането са за ваша сметка.

Поръчайте това DVD на тел: 088 777 11 40


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment