Републиканското първенство на две зони

Републиканското първенство за 2012г ще бъде разделено на две зони. Това решение беше взето на среща на капитаните от секция Плувка, която се състоя на 21 януари в Стара Загора. 19 отбора ще вземат участие в Републиканското първенство тази година, които ще бъдат разделени на географски принцип.

Във всяка зона ще има по два турнира, а на финала ще се съберат да премерят сили всички отбори. За класиране на Национален отбор ще се взема класирането от последния миналогодишен турнир „Дъбника“, и първите две състезания от тази година. Първите 20 състезатели ще се срещнат на бараж и от тях ще бъде излъчен Национален отбор, който да ни представя на Световното първенство в Полша.

Капитаните определиха датите и частично водоемите за новия сезон

 

9-10 юни

7-8 юли

29-30 септември

 

Председателят на Федерацията Ивайло Христов е депозирал писмо в Община Пловдив за среща с новия кмет, за да издейства разрешение за провеждане на състезания на Гребния канал, но за сега отговор няма.

Бяха взети още няколко важни решения, между които – задължителното използване на мерни кутии за стръв, задължително използване на живарници с дължина минимум 3м.

Единодушно беше решено дължината на използваните пръчки да бъде ограничена на не по-къса гола пръчка от 7м и щека на шесто коляно.

За председатели на двете зони бяха избрани Жоро Нафтата и Лъчезар Шиндров

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ribolove/public_html/matchfishing.bg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Add Comment